Hvordan opprette en god og enkel e-postadresse?

Ikke alle e-postadresser er like enkle å huske, og dermed kan de være vanskelige å skrive når man skal sende en e-post.

 0  1957
Hvordan opprette en god og enkel e-postadresse?
Bildetekst: Ikke alle e-postadresser er like enkle å huske, og dermed kan de være vanskelige å skrive når man skal sende en e-post.

Grunnen til det er at de fleste vanlige e-postadresser som Gmail.com eller Hotmail.com er oppbrukt, fordi en e-postadresse alltid er unik, slik at ingen kan ha samme adresse.

Dette kan man enkelt merke om man f.eks. ønsker å lage en ny @gmail.com eller @hotmail.com e-postadresse. Da må man gjerne legge til flere tall i brukernavnet (f.eks. [email protected]) for å kunne registrere en ny e-postadresse, og det er ikke alltid like enkelt å formidle en slik adresse til andre.

Det gjelder dog ikke dersom man eier sitt eget domene. Da står man fritt til å lage den e-postadressen man vil.

Hva er en e-post?

E-post betyr elektronisk post og er noe de aller fleste har i dag, enten gjennom jobb, skole eller i privat regi.

En e-postadresse består av et brukernavn pluss et domene og et tegn @. F.eks. [email protected] eller [email protected]  eller [email protected].

For å lese e-post logger man på en mailserver med e-postadressen og et passord.

Finnes det enkle e-postadresser?

Det finnes fremdeles aktører som tilbyr enkle e-postadresser. Noen er til og med norske og har eksistert i nesten 20 år. En av disse er Epost.no. De tilbyr enkle brukernavn og fire gode domener som du kan velge fra.

F.eks.:

Du velger altså selv hva «dittnavn» skal være og mange fornavn og etternavn, samt kombinasjoner av disse er ledig hos Epost.no.

Les mer om Epost.no her

Hva er din reaksjon?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow