Last ned disse: Appene som hjelper deg spare penger hver måned

Det finnes hundretusenvis av apper, men det er ikke mange du trenger for å få stålkontroll på forbruket, økonomien og sparingen din. Se hvilke apper som har gjort seg fortjent til å komme på vår anbefalingsliste her.

 0  888
Last ned disse: Appene som hjelper deg spare penger hver måned

Spare - All sparing under ett og samme tak

Med mottoet "kjøper du ingenting, sparer du mer", lanserte DNB i januar i år appen Spare, med målsetning om å gjøre det enklere og morsommere å spare. 
I startfasen er denne kun beregnet for DNB sine kunder, men med litt tid blir appen allemannseie, i likhet med Vipps. Med appen kan du samle alt om sparing på ett sted.

I likhet med mange økonomirelaterte apper kan du legge inn sparemålene dine, og holde et øye med disse. Det som skiller appen fra andre innen samme kategori er at du kan kjøpe fond og aksjer, og få få full oversikt over alle spareformene du velger til enhver tid.

Appen passer samtidig for et bredt spekter sparebehov. Du kan spare smått ved å spare når du drar kortet, betaler regninger eller på måten DNB selv kaller “impulssparing”. Vil du ta sparingen til et nytt nivå, hjelper appen deg kjøpe, bytte og selge fond eller aksjer.


Wally - Reiser du i forbindelse med jobb? Last ned denne!

Wally er en app som har blitt lastet ned over 1.500.000 ganger grunnet den enkle og raske måten å få oversikt over utgifter, inntekter, samt sette sparemålsetninger og scanne kvitteringer. Perfekt for deg som ofte er på farten.

Denne appen kan spesielt anbefales de som reiser ofte i forbindelse med jobb, og som ønsker stålkontroll på utgifter som senere må dokumenteres. Med Wally kan du ta bilde av kvitteringer og legge disse inn i ulike kategorier. Appen er rangert som nummer én i 22 land i verden, mye grunnet appens gode evne til å tilpasse seg ulike valutaer.


Mattilbud: Sjekk denne før du handler, og velg butikk på grunnlag av tilbudene

Denne kjenner de aller fleste til, da det er en av Norges mest nedlastede apper! Med Mattilbud kan du finne tilbud i nærmest alle norske dagligvarebutikker. Appen viser tilbud fra Kiwi, Joker, Spar, Coop-butikkene, Rema 1000, Meny, Bunnpris, Matkroken, Europris, Narvesen og 7-Eleven.

Å velge ut dagligvarer basert på at de er på tilbud er én av måtene du enkelt kan kutte ned på matbudsjettet, uten at det går utover den daglige matgleden. Dersom du også betaler for matvarene du får tilbud på med et kredittkort med dagligvarerabatt, kan du spare langt mer!


Dreams - Spar til drømmene dine

Dreams lar drømmer komme til virkelighet med lommeboken i god behold ved hjelp av en unik metode innen atferdsøkonomi. Appen tar sparemål til et nytt nivå ved å oppfordre deg til å oppgi hva du drømmer om å gjøre, og holder deg deretter jevnlig motivert ved hjelp av sparehacks. 
Med appen ser du hvor mye nærmere du kommer målet for hver dag som går, og du kan også skru opp for sparemotivasjonen med å spare sammen med venner eller familie i en såkalt gruppedrøm. 
Apputviklerne av Dreams kaller appen den ultimate spareappen - nå er det er opp til deg å finne ut om du kan si deg enig! 


You Need A Budget - Ønsker du å bli gjeldsfri? Denne appen hjelper på veien

You Need A Budget lar deg sette opp et budsjett og følge det. Appen lar deg planlegge kostnader og nedbetale gjeld med et mål om at du skal bli kvitt dine økonomiske bekymringer.

Med 4 enkle regler gjør appen det mulig for deg å finne et system som faktisk fungerer. Appen baserer seg på å planlegge for hver krone og legge av til variable kostnader som for eksempel til jul eller bursdager.

Du får en varsel hvis du bruker mer penger enn budsjettet i én kategori, og blir dermed bedt om å trekke denne summen fra en annen kategori for å oppnå balanse. Til sist tar appen utgangspunkt i at du aldri bruker penger som er mindre enn 1 måned gamle. Kanskje kan du endelig se en ende på å leve fra lønning-til-lønning, og bli raskere gjeldfri?


Daily Budget Original - For deg som vil ha det lettvint

Denne appen er strippet for avanserte oppsett og innviklede systemer for å holde oversikt over økonomien. Denne er perfekt for deg som vil ha en svært forenklet og oversiktlig måte å holde oversikt over hvor pengene dine går, og hvordan det står til med økonomien. 

Appen har en svært forenklet kalkulasjon for å holde kontroll på pengene dine:
(Inntekt - Utgifter - Sparing)/Antall dager i måneden. På den måten kan du se budsjettet vokse, samtidig som du enklere holder deg under ditt daglige budsjett. Med appen blir sparing nærmest til et morsomt spill!


Prisjakt: Sammenlign priser når du handler

Prisjakt sammenligner priser på spesifikke produkter i ulike butikker. Den gir deg også varsler når et produkt du er ute etter er til salgs for et beløp du er villig til å betale. 

Dersom du eksempelvis er i en sportsbutikk og ønsker å kjøpe deg nytt treningsutstyr, kan du raskt sjekke appen for å se om utstyret har en god pris i butikken du er i, eller om du kan få et bedre tilbud et annet sted. Finner du utstyret til en bedre pris i en annen butikk, kan du eksempelvis gi beskjed om dette til butikken du er i. 

De fleste butikker ønsker å være konkurransedyktige på pris, og du har dermed med denne appen et forhandlingskort i ermet. Går ikke butikken ned i pris vet du hva du bør gjøre; gå til butikken med billigst pris og spar pengene dine!

Hva er din reaksjon?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow